Redactielid Sociale Wegwijzer (24 uur per jaar, vrijwilligersfunctie)

Lijkt het je leuk om samen met anderen te zorgen dat ruim 10.000 Scherpenzelers de zorg kunnen vinden die ze nodig hebben? Lees dan verder! 

Stel je voor, je moeder gaat lichamelijk erg achteruit. En je vraagt je af of ze niet al te vergeetachtig aan het worden is. Waar klop je dan aan? De Sociale Wegwijzer van Scherpenzeel helpt je op weg. Op deze website stel je je vraag over gezondheid en vind je je antwoord. Ook lees je hier gemakkelijk welke regelingen er zijn en hoe je hulpverleners kunt bereiken. 

Redactieraad

Een redactieraad zorgt dat de Sociale Wegwijzer steeds beter gaat functioneren. In deze raad zitten mensen van welzijnsorganisaties, medewerkers van de gemeente en een aantal inwoners. Op dit moment zoeken we nog 1 extra lid in de leeftijdscategorie 20-40 jaar. 

Wat ga je doen 

Als lid van de redactieraad: 

  • Kom je vier keer per jaar samen om na te denken over de inhoud van de Sociale Wegwijzer. 
  • Beoordeel je samen met andere vrijwilligers of de wegwijzer goed werkt. Mist er informatie? Kunnen er nog meer zorgverleners op? 
  • Zorg je dat ook de behoeften van jongere Scherpenzelers gehoord worden. 

We leren je graag kennen

Ben jij tussen de 20-40 jaar, sociaal betrokken, woon je in Scherpenzeel en houd je van communicatie en digitale ontwikkelingen? Meld je dan aan voor deze interessante vrijwilligersfunctie. Stuur een e-mail naar: sociaalteam@scherpenzeel.nl