In Boschzicht kunt u zich voorlopige iedere  dinsdag zonder afspraak laten vaccineren tegen het coronavirus. Vanwege grote belangstelling verruimt de GGD de openingstijden.

In Boschzicht aan de Burgemeester Royaardslaan 4 kunt u zich voorlopige iedere  dinsdag laten vaccineren tegen het coronavirus. U kunt hier ook de boostervaccinatie krijgen (vanaf 18 jaar). De GGD verruimt de openingstijden vanwege het grote succes: deze zijn nu van 10.00 tot 16.00 uur.

Boschzicht is een pop-up locatie voor vaccineren zonder afspraak. Het vaccin is van Pfizer, iedereen vanaf 12 jaar mag dat vaccin krijgen. Wie komt voor de eerste Pfizer-vaccin, kan meteen de afspraak maken voor de tweede prik. Bij Pfizer zijn twee prikken nodig.

Alleen kinderen van 5-12 kunnen niet in Boschzicht gevaccineerd worden, omdat aan hen een vaccin met aangepaste dosis wordt gegeven.

Het kan druk zijn bij pop-up vaccineren. Kom op tijd om zeker te zijn van een vaccinatie. U kunt ook langskomen voor het aftekenen van het gele boekje.

Vergeet niet een ID-bewijs, mondkapje en ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen.

Lukt het niet op een dinsdag? Bekijk dan de andere pop-up vaccinatielocaties in onze regio:

https://ggdgm.nl/vaccineren-zonder-afspraak-op-veel-plaatsen-de-regio(externe link)