Heeft u 3 maanden na een coronabesmetting nog klachten? U bent moe, kunt zich moeilijk concentreren, vergeet dingen of heeft last van hoofdpijn, smaak- en reukverlies, stress of angst. U heeft problemen met uw werk of loopt tegen andere zaken aan.

C-support ondersteunt u bij de klachten en problemen die u heeft. Samen kijken we hoe we uw situatie kunnen verbeteren

Aandacht

Wij luisteren goed naar uw klachten. En naar de gevolgen van deze klachten op uw lichamelijke en geestelijke gezondheid, uw sociale leven en op uw werk en inkomen. We beantwoorden uw vragen en brengen in kaart wat u nodig heeft. Ondersteuning op maat Er is geen standaard aanpak. Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen, persoonlijke benadering.

Onze nazorg- en medisch adviseurs helpen u met het vinden van de juiste zorgverleners. Of zetten eigen experts in, zoals een arbeidsdeskundige, jurist of financieel adviseur. We hebben veel expertise in huis en zijn goed bekend met het bestaande zorgaanbod.

C-support biedt zelf geen direct medische behandeling.

Aanmelden

Aanmelden bij C-support doet u online via het aanmeldformulier op de website. Vindt u dat lastig? Bel ons dan: 073 4400 440.

Een nazorgadviseur belt u binnen enkele weken na uw aanmelding. Tijdens een uitgebreid gesprek komen uw vragen en klachten aan bod en spreken we af wat u nodig heeft. De nazorgadviseur blijft uw vaste contactpersoon.

Kosten

De ondersteuning van C-support is gratis. Wij werken in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Wat doen we nog meer?

Ook (medische) professionals die te maken hebben met Long COVID kunnen een beroep op ons doen voor ondersteuning. We verzorgen scholing en stimuleren onderzoek naar Long COVID.

U leest daar meer over op: www.c-support.nu .