Een eigenwijze kleuter… een zoontje die niet achter zijn Nintendo vandaan te krijgen is… een puberdochter die vindt dat middenin de nacht thuiskomen na het uitgaan de normaalste zaak van de wereld is… Uw kind groeit en ontwikkelt zich. Opvoeden is leuk, maar soms heeft u vragen waar u even geen antwoord op weet. Dan is het prettig om een luisterend oor te hebben. Iemand die met u meedenkt en u direct en professioneel helpt. Waar vindt u zo iemand?

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Scherpenzeel kunt u terecht met al uw vragen over opvoeden en opgroeien. De medewerkers van het CJG denken graag met u mee. U kunt met grote en kleine vragen terecht. Of om iets te bespreken waarover u niet zeker bent. U krijgt tips en adviezen waarmee u verder kunt. Deze gesprekken zijn vrij toegankelijk en er is geen beschikking jeugdhulp nodig vanuit de gemeente.

We werken samen met de jongerenwerker, diaconaal maatschappelijk werk, VitrasVGGM, klantmanagers, MEE en anderen om u laagdrempelig en snel te kunnen helpen.

Loop binnen op donderdag van 13.30 uur tot 15.00 uur in Het Foort of neem contact op via 033 277 13 31 of cjg@scherpenzeel.nl. We kunnen ook een afspraak maken buiten het spreekuur om