Huize Scherpenzeel en park

In Scherpenzeel kunt u trouwen in Huize Scherpenzeel. Deze plek ligt midden in een prachtig park en is uitstekend geschikt voor een mooie, herinneringsvolle dag. Het park, aan de Burgemeester Royaardslaan 1, is openbaar toegankelijk. U kunt door een wandeling een indruk krijgen van de locatie en zijn ligging.

De trouwzaal in Huize Scherpenzeel heeft 42 zitplaatsen en verschillende staanplaatsen. Er kunnen maximaal 50 personen naar binnen (www.huizescherpenzeel.nl).
In overleg met de beheerder van Huize Scherpenzeel is het ook mogelijk om een grotere zaal reserveren voor 70 personen.

Vanwege Coronamaatregelen is op dit moment het aantal gasten beperkt in de trouwzaal van Huize Scherpenzeel. Door de 1,5 meter maatregel kunnen maar 7 x 2 personen (totaal 14 gasten) bij het huwelijk zijn. Dit is exclusief het bruidspaar.

Het strooien van rijst, rozenblaadjes etc. en het oplaten van ballonnen is niet toegestaan.

Als u Huize Scherpenzeel wilt bezichtigen, kunt u contact opnemen met de beheerder, telefoonnummer (033) 2857661 / ( 06) 50282026

Parkeren

U mag niet parkeren in het park. U kunt naar het parkeerterrein bij het Koetshuis of de straten in de buurt.

 

Bijzondere locaties

Ook kunt u kiezen voor de plechtigheid op een andere locatie in Scherpenzeel te houden. Hiervoor geldt een aantal voorwaarden. Hebt u een plek gevonden, vraag daarvoor dan op zijn laatst 3 maanden van tevoren toestemming bij de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Gemeentewinkel.