Vul uw e-mailadres in en meld u aan.

In de nieuwsbrief leest u:

- het laatste gemeentenieuws
- tips
- de B&W-besluitenlijst
- bekendmakingen 
 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over deze onderwerpen:

Eerder verschenen nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief 29 november 2022

  Wie wil weten wie onze wijkagent Geert Madern is, moet zeker het interview met hem lezen. Hij roept inwoners van Scherpenzeel op om zorgen om veiligheid te melden bij hem. Een 'niet-pluisgevoel' heet dat. Op 13 december kunt u Geert en de boa's ontmoeten tijdens de Veiligheidsavond in de Breehoek.

 • Nieuwsbrief 25 oktober 2022

  Schoolgaande kinderen genieten deze week van de herfstvakantie. En met het prachtige weer is dat geen straf! In Scherpenzeel worden diverse activiteiten voor de jeugd gehouden, zie hiervoor www.heerlijkscherpenzeel.nl en geef je nog snel op! Wie als volwassene ook graag (meer) in beweging wil komen, is welkom op de SportExperience op 11 november in De Breehoek.

 • Nieuwsbrief 27 september 2022

  Geleidelijk doet de herfst zijn intrede. Veel mensen maken zich zorgen om de stijgende prijzen en de energierekening. In oktober is er daarom een een Bespaarweek, vol tips om te besparen. Lukt het u niet om rond te komen? Trek dan op tijd aan de bel.

 • Nieuwsbrief 20 september 2022

  Zaterdag is het zowel Burendag als Truckersdag. Dit zijnallebei momenten om naar de ander om te kijken. Zwaai langs de weg naar de trucks die door het dorp rijden en drink daarna koffie met de buurt. Gespreksonderwerpen tijdens het koffiedrinken nodig? Praat eens samen over stoppen met roken, het aanvragen van de energietoeslag en de Bespaarweek!

 • Nieuwsbrief 13 september 2022

  Deze week aandacht voor de (jonge) mantelzorgers in ons dorp. Verleen jij intensieve zorg aan een familielid, buurman of vriend, dan heb je recht op de mantelzorgwaardering. Een bedankje voor jouw liefdevolle inzet. Vraag de waardering vandaag nog aan.

 • Nieuwsbrief 6 september 2022

  Deze week kunnen we gluren bij de buren in Renswoude. Zaterdag is het Open Monumentendag en ieder jaar wisselt het gastheerschap tussen Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude. Grijp uw kans om het kasteel van Renswoude van binnen te bewonderen. Ook is er een streekmarkt en er zijn demonstraties van oude ambachten.

 • Nieuwsbrief 30 augustus 2022

  Mooi om te zien dat bij een evenement als Picknick Valley ondernemers samenwerken om honderden mensen een culinaire en gezellige middag te bezorgen. In een dorp als Scherpenzeel is het belangrijk dat we naar elkaar en onze omgeving omkijken. Kijk bijvoorbeeld eens om je heen in je wijk waar verbeteringen mogelijk zijn en meld dit tijdens de wijkschouw. 

 • Nieuwsbrief 23 augustus 2022

  Na een feestelijke middag rondom de Vuelta begint het school- en werkleven weer. Ook de gemeenteraadsleden en het college zijn terug van hun reces en beginnen met frisse moed aan hun taken. Binnenkort stellen de raadsleden zich aan u voor in de lokale kranten. Houd de brievenbus in de gaten. Veel werkplezier en voor de scholieren, zet 'm op!

 • Nieuwsbrief 16 augustus 2022

  Zaterdag verwelkomen we de Vuelta in Scherpenzeel. Kijk je mee wanneer ze langsrijden? Diverse ondernemers in het dorp maken er een Spaans wielrenfeestje van en op het Vamos Scherpenzeel-plein bij ASC Scherpenzeel is de etappe op een groot scherm te volgen. Ook voor de kinderen zijn er diverse Vuelta-activiteiten.

 • Nieuwsbrief 9 augustus 2022

  De Spaanse wielerronde La Vuelta doet op 20 augustus Scherpenzeel aan en daarom is er binnenkort een Spaanse Week. Meer hierover in deze nieuwsbrief. En huurders van Woonstede met vragen kunnen komende donderdag naar de inloopmiddag in De Breehoek. Daar is een woonconsulent aanwezig. Dit is de eerste keer, maar bij veel animo is uitbreiding mogelijk.