Vul uw e-mailadres in en meld u aan.

In de nieuwsbrief leest u:

- het laatste gemeentenieuws
- tips
- de B&W-besluitenlijst
- bekendmakingen 
 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over deze onderwerpen:

Eerder verschenen nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief 9 augustus 2022

  De Spaanse wielerronde La Vuelta doet op 20 augustus Scherpenzeel aan en daarom is er binnenkort een Spaanse Week. Meer hierover in deze nieuwsbrief. En huurders van Woonstede met vragen kunnen komende donderdag naar de inloopmiddag in De Breehoek. Daar is een woonconsulent aanwezig. Dit is de eerste keer, maar bij veel animo is uitbreiding mogelijk.

 • Nieuwsbrief 2 augustus 2022

  De zomerse vakantiemaand augustus is net begonnen. Heerlijk! Toch blikken we in deze nieuwsbrief al een beetje vooruit naar het najaar, waarin diverse gratis cursussen worden aangeboden. Schrijf alvast maar in vanaf die strandstoel. En ook het programma voor de Spelweek, deze maand, is bekend. Geniet van het weer en zullen we allemaal op ons watergebruik letten?

 • Nieuwsbrief 05 juli 2022

  In deze nieuwsbrief aandacht voor coronavaccinaties in Boschzicht, het voorontwerp voor het Zwarte land 2 en de familie De Koning die meedeed aan de isolatie-actie. Ook krijgen de schoolkinderen deze week zomervakantie, worden groep 8-leerlingen uitgezwaaid en genieten velen bij zwembad 't Willaer.

 • Nieuwsbrief 21 juni 2022

  Deze week neemt een aantal Oekraïense vluchtelingen hun intrek in de villa van het gemeentehuis. Met vereende krachten is er een tijdelijk thuis voor hen gecreëerd. Ook vangen diverse gezinnen in ons dorp vluchtelingen op en de crisisopvang in de voormalige Aldi is gestopt. We hopen dat het in de toekomst veilig genoeg is voor hen om terug te keren naar Oekraïne.

 • Nieuwsbrief 14 juni 2022

  Een zonovergoten week voor de Avondvierdaagse die deze dagen wordt gehouden. Donderdag wordt deze afgesloten met een defilé langs Huis in de Wei waar onze burgemeester en kinderburgemeester bij aanwezig zijn. In deze nieuwsbrief leest u meer over wonen, trouwen en de natuur in Scherpenzeel.

 • Nieuwsbrief 07 juni 2022

  De handen in elkaar slaan en vooruit kijken, daar zijn we in Scherpenzeel goed in. In deze nieuwsbrief roepen we u op om mee te denken over wat u zoekt in de nieuwe burgemeester. En aandacht voor Breehoek zonder drempels, een middag vol sport en plezier voor kinderen én volwassenen met een beperking. Ook is er een wijkschouw in het dorp waarbij geluisterd wordt naar uw wensen voor uw wijk. Ook geven we tips voor het voorkomen van rattenoverlast. We wensen u een fijne (korte) week toe!

 • Nieuwsbrief 31 mei 2022

  Van gluren bij de buren tot het welkom heten van poelkikkers. Van een uitdagende vacature tot het gewijzigde bestemmingsplan van De Nieuwe Koepel. Deze nieuwsbrief is weer even afwisselend als Scherpenzeel zelf. Het gemeentehuis is vanwege Tweede Pinksterdag maandag 6 juni gesloten. We wensen u fijne Pinksterdagen toe. 

 • Nieuwsbrief 24 mei 2022

  In deze nieuwsbrief leest u meer over hoe zwembad 't Willaer duurzame keuzes maakt en de jaarlijkse feestmarkt. Voor velen is dit een korte werkweek met een extra lang weekend. Geniet van de gezelligheid thuis en op de feestmarkt! En ga vooral wandelen of fietsen in onze mooie omgeving. Het voorjaar is nu op zijn mooist in de natuur.