Vul uw e-mailadres in en meld u aan.

In de nieuwsbrief leest u:

- het laatste gemeentenieuws
- tips
- de B&W-besluitenlijst
- bekendmakingen 
 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over deze onderwerpen:

Eerder verschenen nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief 21 maart 2023

  Morgenavond is er een interessante bijeenkomst in De Breehoek over cybercrime. Een slachtoffer van cybercriminelen vertelt wat haar is overkomen en wat ook u kan overkomen. Ook kunt u nog meedoen met de energiescan. 

 • Nieuwsbrief 14 maart 2023

  Morgen kunt u stemmen voor het waterschap en de Provinciale Staten. In Scherpenzeel zijn vijf stembureaus en u mag zelf kiezen naar welke u gaat. Maar er is meer te doen; zaterdag is de Landelijke Opschoondag. Eén dag samen onze omgeving schoonmaken. Lees er meer over in de Nieuwsbrief.

 • Nieuwsbrief 7 maart 2023

  Vanmorgen sneeuwde het nog, maar als u op de Stationsweg rijdt, lijkt het of in Scherpenzeel de lente al is begonnen.

 • Nieuwsbrief 28 februari 2023

  Elk jaar op 1 maart is het Nationale Complimentendag. De dag om eens extra te laten blijken dat u de mensen om u heen waardeert. En krijgt u zelf een complimentje; geniet ervan!

 • Nieuwsbrief 21 februari 2023

  In deze nieuwsbrief een interview met Jan Boertjes over de groene toekomst van ons dorp. En burgemeester Marieke Teunissen en kinderburgemeester Bas van Dam waren aanwezig bij Breehoek zonder Drempels, georganiseerd door vrijwilligers voor mensen met een beperking. 

 • Nieuwsbrief 14 februari 2023

  Valentijnsdag, de dag van de liefde. De dag waarop je (anoniem) je geheime liefde laat weten wat je voor haar of hem voelt. Het allermooiste is als we niet alleen vandaag maar het hele jaar door naar elkaar omkijken! Kijk eens op eens www.socialewegwijzerscherpenzeel.nl of u iets voor iemand kan betekenen.

 • Nieuwsbrief 7 februari 2023

  Deze week leest u in de nieuwsbrief over de bespaaractie Warm Scherpenzeel en het Winterfonds voor sportclubs. Ook voor sportclubs: een online workshop over financiën.  

 • Nieuwsbrief 24 januari 2023

  Vanaf begin dit jaar hebben we een compleet team met BOA's. Heeft u vragen of wilt u iets met hen bespreken? Vanaf maandag 30 januari houden zij een inloopspreekuur in het gemeentehuis. Lees meer hierover in de nieuwsbrief van deze week.

 • Nieuwsbrief 10 januari 2023

  De vakantie is voorbij en de kinderen gaan weer naar school, het gewone leven is weer begonnen. Morgenavond is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in De Breehoek, komt u ook?