Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op dit moment niet via de aangegeven manier. Om u aan te melden voor de nieuwsbrief stuurt u een e-mail naar webmaster@scherpenzeel.nl

In de nieuwsbrief leest u:

- het laatste gemeentenieuws
- tips
- de B&W-besluitenlijst
- bekendmakingen 
 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over deze onderwerpen:

Eerder verschenen nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief 27 februari 2024

  Wat een heerlijke dag vandaag. Het leek wel lente. Niet veel nieuws in deze nieuwsbrief, wel 4 antwoorden over de WOZ-waarde.

 • Nieuwsbrief 20 februari 2024

  Voorjaarsvakantie. De kinderen vrij van school. Misschien een paar dagen ertussenuit of toch lekker thuis blijven. Hoe u deze week ook doorbrengt, geniet ervan.

 • Nieuwsbrief 13 februari 2024

  Het project Eikenlaan - Willaerlaan is afgerond met het planten van bomen. En de 13 tijdelijke woningen aan De Tulpenhof, bekend als Wetro-terrein, zijn bijna klaar voor de toekomstige bewoners. Er gebeuren mooie dingen in Scherpenzeel.

 • Nieuwsbrief 6 februari 2024

  Wilt u uw huis beter isoleren en geld besparen, maar kijkt u op tegen het werk wat daarbij komt kijken? Gemeente Scherpenzeel organiseert samen met Scherpenzeelse bedrijven de actie Warm Scherpenzeel. Lees in deze nieuwsbrief of deze actie iets voor u is.

 • Nieuwsbrief 30 januari 2024

  We zoeken collega's. Wilt u bij gemeente Scherpenzeel werken? Bekijk de vacatures in deze nieuwsbrief.

 • Nieuwsbrief 23 januari 2024

  Deze week in de nieuwsbrief het Tijdelijk Noodfonds Energie. Heeft u moeite met het betalen van uw energierekening? Dan heeft u misschien recht op extra steun.

 • Nieuwsbrief 16 januari 2024

  Wat is Scherpenzeel mooi met dit winterse weer! Loop of fiets eens een rondje door het buitengebied en geniet van de omgeving.

 • Nieuwsbrief 9 januari 2024

  Het is winterweer. 's Nachts vriest het en overdag schijnt de zon. Zoveel fijner dan al die regen. Misschien kunnen we nog schaatsen deze week. Morgenavond vanaf 19.30 uur  is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in De Breehoek. Komt u ook? 

 • Nieuwsbrief 2 januari 2024

  De eerste nieuwsbrief van 2024. We hebben afscheid genomen van 2023 en staan klaar voor het nieuwe jaar. Laten we er met z'n allen een goed jaar van maken!

 • Nieuwsbrief 19 december 2023

  Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2023. Volgende week is het Tweede Kerstdag en komt er geen Scherpenzeelse Krant uit en geen nieuwsbrief. 
  Gemeente Scherpenzeel wenst u hele fijne feestdagen en een gezond 2024.