Overzicht van de wijkplatforms

De gemeente Scherpenzeel is opgedeeld in twee wijkplatformgebieden:

1. Wijkplatform Scherpenzeel-Oost

Het gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Dreef, aan de oostzijde door de Dreef en de Verlengde Hopeseweg, aan de zuidzijde door de Groeperlaan, Akkerwindelaan, Ringbaan en Boslaan en aan de westzijde door de Marktstraat (deze straat behoort bij Wijkplatform Scherpenzeel West). Het park van Huize Scherpenzeel behoort ook bij Wijkplatform Scherpenzeel-Oost.

2. Wijkplatform Scherpenzeel-West

Het gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Dreef, aan de oostzijde door de Marktstraat (deze straat behoort bij dit wijkplatform), Burgemeester Royaardslaan en Vlieterweg, aan de zuidzijde door de Koepellaan, de wijk Heijhorst, Brinkkanterweg en Stationsweg en aan de westzijde door de Dreef (industrieterrein ’t Zwarte Land maakt deel uit van dit wijkplatform).

Buitengebieden

De buitengebieden van de gemeente Scherpenzeel worden als volgt verdeeld:

  • Het buitengebied ten noorden van de Stationsweg / Dreef en ten westen van de Barneveldsestraat behoort bij Wijkplatform Scherpenzeel-West;
  • Het buitengebied ten oosten van de Barneveldsestraat en ten noorden van de Parallelweg (tot de gemeentegrens met Renswoude) behoort bij Wijkplatform Scherpenzeel-Oost;
  • Het buitengebied ten zuiden van de bebouwde kom en ten westen van de Vlieterweg behoort bij Wijkplatform Scherpenzeel-West. Het gebied ten oosten van de Vlieterweg behoort bij Wijkplatform Scherpenzeel-Oost.

Contact

Postbus 100
3925 ZJ Scherpenzeel

Stationsweg 389a
3925 CC Scherpenzeel

Contactformulier

(033) 277 23 24
Alarm- en spoednummers

Informatie openingstijden

routebeschrijving >