Kindermishandeling, juist in deze coronatijd vraagt dit thema om jouw aandacht. Alleen met elkaar kunnen we cirkels van geweld doorbreken en werken naar een veilige en fijne gezinssituatie: familie, buren, kennissen en professionals. Ieder maakt vanuit zijn of haar eigen rol het verschil. Vergroot nu jouw kennis over kindermishandeling.

Ook jij kunt (online) workshops en de ervaringsmiddag volgen!

Voor iedereen die met kinderen werkt, zijn er 2 (online) congresdagen, waarvan op de dinsdag een ervaringsmiddag tijdens de Week tegen Kindermishandeling. Samen luisteren, in gesprek, kennis en ervaringen uitwisselen, in gesprek met een ervaringsdeskundige, vragen stellen aan de workshopleider of aan elkaar: het kan (online) allemaal.

Programma: lees de uitnodiging/folder onderaan deze pagina.

15 en 16 november 2021

Op maandag 15 november organiseren de gemeenten Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel de (online) congresdag en op dinsdag 16 november een ervaringsmiddag over kindermishandeling. De kosten om deel te nemen zijn € 35,00 (excl. BTW) per dag. Je betaalt dit bij het afronden van de online inschrijving. Schrijf je uiterlijk dinsdag 9 november om 8.00 uur in.

Accreditatie

  • SKJ (jeugd- en gezinsprofessionals) wordt aangevraagd.

We stellen het op prijs als je deze uitnodiging deelt binnen je netwerk.

Tot ziens op de congresdagen!

Gemeente Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel