Twee citaten van tevreden deelnemers.

Wilt u graag uw woning verduurzamen, bijvoorbeeld door te isoleren of van het gas af? Met goede isolatie kunt u gas, stroom én geld besparen. Daarom is nu de actie 'Warm Scherpenzeel'. Wij helpen u daarbij! Al 20 mensen gingen u voor. Twee citaten van deze tevreden deelnemers:

“Ik ben erg tevreden met de snelheid en kwaliteit van het advies van de campagne Warm Scherpenzeel. Momenteel zijn we in afwachting van een offerte van Platdus en kijken hier erg naar uit!” – Gerben

“Ik had nood aan goed advies, en de campagne Warm Scherpenzeel heeft mij geholpen bij het maken van het juiste besluit” – Wim

Ook meedoen? Meldt u snel aan, er is plek voor 100 woningeigenaren. De inschrijving sluit op 31 maart 2023.

Financieel voordeel

Gemeente Scherpenzeel houdt samen met Energie Samen Foodvalley en Platform Duurzaam Samenwerken (Plat DuS) de actie Warm Scherpenzeel, speciaal voor woningeigenaren. Meedoen levert met de huidige hoge energieprijzen al snel een financieel voordeel op.

De stappen in het kort:

  1. U meldt zich vrijblijvend aan.
  2. Na aanmelding neemt Energie Samen Foodvalley telefonisch contact met u op voor nadere verkenning van uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning.
  3. Aansluitend kunt u zich eerst nog verder oriënteren of een offerte aanvragen bij Plat DuS. Plat DuS maakt in dat geval een afspraak met u voor een bezoek en brengt daarna een offerte uit.

Vrijblijvend aanmelden

Ga naar de website van Energie Samen Foodvalley: energiesamenfoodvalley.nl/warmscherpenzeel(externe link)

Meer weten over het verduurzamen van uw huis en/of tuin?

Kijk op www.duurzaamscherpenzeel.nl.

Meer informatie over Plat DuS vindt u op www.platdus.nl.