Politie

Politie

De gemeente Scherpenzeel is onderdeel van de Politieregio Oost-Nederland. Het hoofdkantoor van de Politieregio Oost-Nederland is in Apeldoorn. De Politieregio Oost-Nederland heeft 81 gemeenten. De gemeenten Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel vormen een basiseenheid; het politiebureau van deze basiseenheid staat in Barneveld aan de Nijkerkerweg 119.

Wilt u de politie bellen? Gebruik dan het telefoonnummer (0900) 88 44. U wordt dan doorverbonden met het politiebureau in Barneveld of Ede. Is er sprake van acuut gevaar of noodsituatie? Bel dan 112

 • Aangifte doen

 • Wijkagenten Scherpenzeel

  Op www.politie.nl kunt u zien wie de wijkagenten van Scherpenzeel zijn.

 • Veiligheidsmonitor Scherpenzeel 2017

  De gemeente Scherpenzeel is een fijne gemeente om te wonen, te werken en te verblijven. Een veilige omgeving draagt daar zeker aan bij.
  De gemeente Scherpenzeel stelt in 2018 een nieuw veiligheidsbeleid op. We vinden het belangrijk om ook van inwoners te horen hoe zij denken over veiligheid en wat hun veiligheidsgevoel is. We gebruiken deze informatie om het veiligheidsbeleid op te stellen zodat dit zoveel als mogelijk aansluit bij de wensen van inwoners en ondernemers.

  Met onderstaande link kunt u het vragenformulier invullen van deze veiligheidsmonitor

 • Selecta DNA

Archief