Trouwlocaties

Trouwlocaties

Huize Scherpenzeel en park

In Scherpenzeel is het mogelijk om te trouwen in Huize Scherpenzeel. Deze locatie ligt midden in een prachtig park en is uitstekend geschikt voor een mooie, herinneringsvolle dag. Het park, aan de Burgemeester Royaardslaan 1, is openbaar toegankelijk. U kunt door een wandeling een indruk krijgen van de locatie en zijn ligging.

De trouwzaal in Huize Scherpenzeel heeft 42 zitplaatsen en verschillende staanplaatsen. Er kunnen maximaal 50 personen naar binnen (www.huizescherpenzeel.nl).
In overleg met de beheerder van Huize Scherpenzeel is het ook mogelijk om een grotere zaal reserveren voor 70 personen.

Vanwege Coronamaatregelen is momenteel het aantal gasten beperkt in de trouwzaal van Huize Scherpenzeel. Rekening houdend met de 1,5 meter maatregel kunnen slechts 7 x 2 personen (totaal 14 gasten) aanwezig zijn bij huwelijksvoltrekking. Dit is exclusief het bruidspaar.

Het strooien van rijst, rozenblaadjes etc. en het oplaten van ballonnen is niet toegestaan.

Als u Huize Scherpenzeel wilt bezichtigen, kunt u contact opnemen met de beheerder, telefoonnummer (033) 2857661 / ( 06) 50282026

Parkeren

Het is niet toegestaan te parkeren in het park. U kunt gebruik maken van het parkeerterrein bij het Koetshuis of omliggende wegen.

Trouwlocatie Huize Scherpenzeel            

 

Bijzondere locaties

Het is ook mogelijk om de plechtigheid te laten plaatsvinden op een andere locatie in Scherpenzeel. Hiervoor geldt een aantal voorwaarden. Hebt u een locatie gevonden, vraag daarvoor dan uiterlijk 3 maanden van tevoren toestemming bij de gemeente. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Gemeentewinkel.