Een interactieve training met onderwerpen als luisteren, zeggen wat je wel en niet wil, omgaan met gevoelens en kritiek en waardering geven/ontvangen.

Vind je ‘Nee’ zeggen moeilijk? En hoe zeg je het zonder jezelf schuldig te voelen? Ben jij iemand die altijd voor een ander klaar staat? Voel je goed aan wat een ander nodig heeft maar vind je het moeilijk je eigen gedachten, gevoelens en mening aan te geven?

Voel je je om die reden regelmatig gefrustreerd of uitgeput? Dan is deze training wat voor jou! Tijdens deze interactieve training ga je met elkaar concreet aan de slag met onderwerpen als luisteren, zeggen wat je wel wilt en wat niet, omgaan met gevoelens, kritiek geven/ontvangen, waardering geven/ontvangen. Je krijgt een werkboek mee met informatie zodat je het thuis rustig kan nalezen, en oefeningen waarmee je thuis of in je werk mee aan de slag kunt gaan.

Voor wie: inwoners van Scherpenzeel

Data:      11, 18, 25 januari en 1, 8, 15 en 22 februari 2023

Tijd:        woensdag van 9.00 tot 11.00 uur

Kosten:   € 15,00

Waar:      Eerstelijnscentrum Het Foort, Vijverlaan 4, Scherpenzeel

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met: amw.scherpenzeel@santepartners.nl of 06-83 63 90 96 / 06-12 76 26 95.