Op zoek naar een zinvolle en uitdagende baan bij een interessante gemeente en ben jij een kei met cijfers en werk je nauwkeurig? Dan leren we je graag kennen!

Het team

Het team Data en Control is de motor van onze organisatie. Zij zorgt ervoor dat de andere teams kunnen bewegen. Het team levert goede adviezen op juridisch en financieel vlak, weet alles over bedrijfsvoering en bewaakt de kwaliteit daarvan.

De volgende onderdelen behoren bij het team Data en Control: financiën, concerncontrol, ICT, informatiebeveiliging, privacy, gegevensbescherming, documentaire informatievoorziening (DIV), juridische kwaliteitszorg, belastingen, inkoop en de basisregistraties adressen en gebouwen (BAG) en grootschalige topografie (BGT).

Jouw rol, taken en verantwoordelijkheden

Als medewerker debiteuren- en crediteurenadministratie verwerk je, controleer je en registreer je uitgaande en inkomende facturen in Key2Financiën. Je beantwoordt en verwerkt interne en externe vragen op het gebied van debiteuren/crediteuren.

Daarnaast ondersteun je de collega’s van het team Financiën.

Dit breng je mee:

  • Een financieel administratieve opleiding op mbo-niveau
  • Ervaring met gemeentefinanciën is een pré
  • Je werkt nauwkeurig en bent sterk met cijfers
  • Je houdt van aanpakken en initiatief nemen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je houdt overzicht en stelt prioriteiten
  • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken

Wat bieden wij?

Als werkgever valt gemeente Scherpenzeel op door een goede mix van dorpse nuchterheid, gezelligheid en ruimte voor ondernemerschap. De lijnen zijn kort en als het nodig is helpen we elkaar.

Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en er is ruimte om in overleg zelf je werkweek in te richten.

Afhankelijk van je kennis en ervaring ontvang je een salaris op basis van schaal 6 cao Gemeenten (maximaal €3.323,00 bruto per maand). Wij vragen je om de uren over de week te verdelen.

Daarnaast krijg je een individueel keuzebudget van 17,05% van jouw salaris. We geven je een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Er is volop energie om onze organisatie verder te versterken en samen aan een mooie toekomst te werken. Met iets meer dan 100 collega’s staan we klaar voor ruim 10.000 inwoners. We juichen het toe als jij daar je eigen kwaliteiten aan toevoegt.

Meer informatie of solliciteren

Wil je eerst meer informatie of even vrijblijvend bellen over de gemeente en de functie? Dat kan! Bel Marjon Roelofsen, medewerker Debiteurenadministratie. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (033) 277 23 24.

Is deze baan precies wat je zoekt? Stuur dan voor 15 juni a.s. je sollicitatie en cv naar werkenin@scherpenzeel.nl onder vermelding van vacaturenummer 2023-15.

We zetten deze vacature gelijktijdig intern en extern uit. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Wij genieten van de grote verscheidenheid aan persoonlijkheden op onze werkvloer. Wat je achtergrond, levensstijl of geloof ook is, we nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.