Proclaimer

Home > Inwoners > Proclaimer

Proclaimer

Deze site wordt verzorgd door een team van professionals van de gemeente Scherpenzeel. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan horen wij dat graag. 

Privacy

De gemeente Scherpenzeel gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het doel waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten.
Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.

Links naar websites van derden

Op veel plaatsen maken we verwijzingen naar externe websites. De gemeente Scherpenzeel is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Zoekfunctie

Deze website maakt gebruik van een zoekfunctie die een afgeleide is van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’). Het doel van deze zoekfunctie is dat de gemeente Scherpenzeel een beeld krijgt van de bezoekersstromen en paginaweergaven. Aan de hand van deze informatie kunnen wij delen van de website beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers.