Zilveren medaille voor Scherpenzeel tijdens Spel Zonder Grenzen

Home > Inwoners > Actualiteiten > Zilveren medaille voor Scherpenzeel tijdens Spel Zonder Grenzen

Zilveren medaille voor Scherpenzeel tijdens Spel Zonder Grenzen

Dit item is verlopen op 25-06-2018.

De deelnemers aan het spel zonder grenzen in ArnhemDe gemeente Scherpenzeel heeft tijdens het Spel Zonder Grenzen op 23 mei jl. in Arnhem – de sportieve start van het Erfgoedfestival ter gelegenheid van het 600-jarig bestaan van de provincie Gelderland – een tweede plek veroverd. De eerste plek was voor de stad Arnhem, waarmee Scherpenzeel een kwartierduo vormde.

De provincie Gelderland en Erfgoed Gelderland organiseerden op de Markt in Arnhem een Spel Zonder Grenzen. Voor dit spel was de provincie Gelderland in vier (historische) kwartieren opgedeeld. Per kwartier deden een grote en kleine gemeente (als kwartierduo) mee. Voor het kwartier Veluwe waren dat de stad Arnhem en de gemeente Scherpenzeel.

Het team Scherpenzeel bestond uit Thijs Kramer, Dion Maree en Tim Terlouw namens De Korenmaat, ondersteund door Don Kramer, Gwen van der Linden, Malissa Bouwman, Amber Green en Jordie Jamlean.

Het Spel Zonder Grenzen bestond uit verschillende sportieve en kennisopdrachten. Van de acht deelnemende gemeenten behaalde Scherpenzeel de tweede plaats.

Supporters
Het team Scherpenzeel werd aangemoedigd door burgemeester van Rhee-Oud Ammerveld en wethouder T.A. van Dijk.