Winnaars van een warmtescan voor het huis

Home > Inwoners > Actualiteiten > Winnaars van een warmtescan voor het huis

Winnaars van een warmtescan voor het huis

RSS
Dit item is verlopen op 17-04-2020.

De raadsvergadering van vorige maand stond in het teken van duurzaamheid. Zo zijn de Kadernotitie Duurzaamheid en de duurzaamheidslening aan de Willaerruiters behandeld. Voorafgaand aan deze vergadering heeft wethouder Henny van Dijk duurzame prijzen uitgereikt. Ze deed dit samen met Teun van Roekel en Louis van Riel van het EnergieLoket. Hier kunt u terecht voor vragen over het verduurzamen van uw woning zoals isoleren.

Het EnergieLoket heeft de afgelopen tijd een paar keer op de Scherpenzeelse weekmarkt gestaan met een ‘energiecaravan’. Hier mogen bezoekers binnenlopen voor advies en tips op het gebied van verduurzamen. Hier zijn ook warmtescans voor de woning verloot. De drie winnaars namen onlangs hun prijs in ontvangst en binnenkort wordt hun woning gecontroleerd op verlies van warmte. Aan de hand van deze resultaten kan een gerichte aanpak worden gemaakt zoals isolatie op de juiste plekken.

Wethouder Van Dijk nodigt hierbij ook iedereen uit om aanwezig te zijn op de informatieavond over energiebesparing op 15 april in de manege van de Willaerruiters. Deze wordt gehouden door het EnergieLoket.

Het EnergieLoket is bereikbaar via teun@energieloket-scherpenzeel.nl en 06-10 73 12 61.