Wilt u het gemeentenieuws per e-mail ontvangen?

Home > Inwoners > Actualiteiten > Wilt u het gemeentenieuws per e-mail ontvangen?

Wilt u het gemeentenieuws per e-mail ontvangen?

De gemeente Scherpenzeel biedt inwoners de mogelijkheid om gemeentenieuws wekelijks per e-mail te ontvangen. Dit is de gemeentelijke pagina die wekelijks geplaatst wordt in de Scherpenzeelse Krant. Voor niet-abonnees van de Scherpenzeelse Krant is er de mogelijkheid om zich digitaal op de hoogte te stellen van deze gemeentelijke publicaties. Gemakkelijk, snel en gratis alle gemeentelijke informatie via de digitale snelweg in huis. Op de website van de gemeente Scherpenzeel kunt u zich aanmelden voor het online ontvangen van het gemeentenieuws. U kunt zich registreren door het invoeren van uw e-mailadres en een wachtwoord.