Vrijwilliger in Scherpenzeel? Opgelet!

Home > Inwoners > Actualiteiten > Vrijwilliger in Scherpenzeel? Opgelet!

Vrijwilliger in Scherpenzeel? Opgelet!

RSS
Dit item is verlopen op 07-11-2020.

Zoals u misschien weet organiseren we in Scherpenzeel jaarlijks vanuit Welzijn Scherpenzeel en de gemeente een vrijwilligersavond om te benadrukken hoe belangrijk wij vrijwilligers vinden in Scherpenzeel en om hen in het zonnetje te zetten. Zij houden de samenleving draaiende, juist ook in de tijden waarin we nu leven. Gezien de maatregelen omtrent Covid-19 is een fysieke vrijwilligersavond dit jaar helaas niet mogelijk. Daarom kunnen alle vrijwilligers actief in Scherpenzeel zich aan melden via socialewegwijzer@scherpenzeel.nl voor een horecabon (alleen uitgeven aan de horeca in Scherpenzeel) van € 10,00.

We hebben 250 horecabonnen voor diegenen die zich het eerst aanmelden. Aanmelden kan tot 6 november 2020. Stuur als vrijwilliger uw naam, organisatie, eigen adres en vrijwilligersfunctie door. Daarnaast zou het leuk zijn als u in een paar korte zinnen een motivatie doorgeeft waarom u dit vrijwilligerswerk doet en wat het u brengt.
De leukste motivaties selecteren we en worden rond 7 december in de Scherpenzeelse Krant in het zonnetje gezet op de Internationale Vrijwilligersdag. De bonnen worden ook rond die datum per post verstuurd naar deze vrijwilligers.