Vragen staat vrij aan de burgemeester

Home > Inwoners > Actualiteiten > Vragen staat vrij aan de burgemeester

Vragen staat vrij aan de burgemeester

De gemeente Scherpenzeel heeft een nieuwe (waarnemend) burgemeester: Eppie Klein. Graag wil hij zich aan de Scherpenzelers voorstellen en kennismaken. Want de rol van burgervader is voor Eppie Klein een heel belangrijke.

Gezien de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, is het in deze tijd erg lastig om echt aanwezig te zijn in het dorp. Daarom leggen we u de vraag voor: wat wilt u eigenlijk weten van en over Eppie Klein?

Vragen mogen op de mail naar vraagdeburgemeester@scherpenzeel.nl Ook een briefje mag: Postbus 100, 3925 ZJ Scherpenzeel of in de brievenbus aan het gemeentehuis, Stationsweg 389a.

De burgemeester gaat uw vragen beantwoorden via de gemeentelijke pagina in de Scherpenzeelse Krant en via de website sociale media van de gemeente. Zo krijgen heel veel inwoners een beeld van onze nieuwe burgemeester via uw vraag.

Spelregels:

Een naam mag, hoeft niet. Geeft u wel aan of uw naam wel of niet gepubliceerd mag worden.

Een foto of filmpje bij de vraag is welkom.

Geen leeftijdseisen, dus vragen mogen komen van jong en oud.

Wil een vereniging, club, kerk of stichting iets weten van Eppie Klein? Dat kan natuurlijk ook.

Vragen over privé of politiek mogen, maar een antwoord is niet gegarandeerd.

Naam:                        Eppie Klein

Geboorteplaats:         Elburg

Woonplaats:               Doornspijk

Man van:                    Marry

Vader van:                  5 zonen en 1 dochter

Opa van:                    15 kleinkinderen

Hobby’s:                     Natuur & landbouw, zingen & koor, bergen & water,
                                   familie & lezen, politiek & samenleving

Huisdieren:                 bezig met landbouwhuisdieren, de koeien & de schapen

Voorgaande functies: raadslid Nunspeet en Elburg, lid van PS van Gelderland,
                                   schooldirecteur en eigenaar organisatieadviesbureau (advisering en coaching),
                                   waarnemend burgemeester van Lingewaard en Renkum.