Voortgezette samenwerking met de Dierenambulance Woudenberg e.o.

Home > Inwoners > Actualiteiten > Voortgezette samenwerking met de Dierenambulance Woudenberg e.o.

Voortgezette samenwerking met de Dierenambulance Woudenberg e.o.

Samenwerkingsovereenkomst voor het ophalen en vervoeren van zwerfdieren in Scherpenzeel. Stichting Dierenambulance Woudenberg e.o.

De gemeente Scherpenzeel heeft het ophalen, vervoeren en opvangen van (gewonde) (zwerf)dieren de afgelopen jaren in goede samenwerking met Dierenambulance Woudenberg e.o. uitgevoerd. Deze succesvolle samenwerking is voortgezet en de nieuwe overeenkomst voor de komende vijf jaar is ondertekend. Hiermee is de zorg voor (zwerf)dieren in Scherpenzeel goed geregeld. Wethouder Henny van Dijk, Jan Boertjes van de gemeente en Jasmijn Strootman en Marjan van Dompseler van Dierenambulance Woudenberg e.o. zijn blij met de overeenkomst.