Vakantiespelweek in de zomer

Home > Inwoners > Actualiteiten > Vakantiespelweek in de zomer

Vakantiespelweek in de zomer

RSS

De zomervakantie staat voor de deur. Traditiegetrouw organiseert JOS in de laatste week van de schoolvakantie van 23 tot en met 26 augustus de vakantiespelweek. Dit jaar kunnen de basisschool kinderen deelnemen aan karate (aangeboden door Karate-Do International) en vinden er fiets-clinics plaats op het Bikepark. Verder is er freerunning georganiseerd door gymnastiekvereniging Doto. Jongeren kunnen deelnemen aan het "Jachtseizoen" en voor de kleuters wordt er nog een speciale activiteit georganiseeerd. Kinderen kunnen zich vanaf maandag 19 juli hiervoor inschrijven via www.sjorssportief.nl.

Veranderingen

De laatste weken zijn er ontwikkelingen geweest binnen het JOS-team. Zo neemt het JOS-teamafscheid van twee buurtsportcoaches, Huub en Tessa. Zij hebben de afgelopen periode met veel enthousiasme ingezet en diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd in Scherpenzeel. Huub en Tessa gaan allebei een nieuwe uitdaging elders aan, wij gaan ze missen en willen ze bedanken voor hun inzet.

JOS blijft onverminderd belangrijk voor de gemeente, de komende periode worden twee nieuwe buurtsportcoaches aangesteld die het resterende jaar met allerlei leuke activiteiten zoals JOS Sports aan de slag gaan.