Vacature allround communicatieadviseur

Home > Inwoners > Actualiteiten > Vacature allround communicatieadviseur

Vacature allround communicatieadviseur

Dit item is verlopen op 22-04-2017.

Vanwege een langdurige detachering van de huidige medewerker bij een andere organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor de functie van

COMMUNCATIEADVISEUR m/v voor 28 uur per week (voor de duur van 1,5 jaar)

Wie zijn wij?

In Scherpenzeel wonen we met bijna tienduizend inwoners in een prettig groene omgeving. Het werkklimaat in onze gemeentelijke organisatie met 78 medewerkers is aangenaam. De werksfeer kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid met ruimte voor elkaars ideeën.

De afdeling

De afdeling Bedrijfsvoering is de motor van onze organisatie. Zij zorgt ervoor dat de andere afdelingen kunnen bewegen. De afdeling levert goede adviezen op juridisch en financieel vlak, weet alles over bedrijfsvoering en bewaakt de kwaliteit daarvan.

Onder Bedrijfsvoering vallen de onderdelen: ICT, documentaire informatievoorziening, gegevensbeheer, financiën, juridische kwaliteitszorg, inkoop, Communicatie, Website, Veiligheid, P&O en bodetaken.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als adviseur ben je gespreks- en sparringpartner  voor onze burgemeester en wethouders en je collega’s. Jouw gevraagde en ongevraagde adviezen laten zien dat je op strategisch en tactisch niveau uitstekend kunt inspelen op jouw opdrachtgevers.  Naast een adviserende rol, heb je ook uitvoerende taken. Denk aan het beheer en onderhoud van social media, schrijven van persberichten, redigeren van de gemeentepagina en de gemeentegids.  Ook heb je een rol binnen de crisiscommunicatie en neem je deel aan het communicatieoverleg binnen het regionale samenwerkingsverband regio Foodvalley.

Wat vragen wij van je?

Wij zoeken een communicatieadviseur met een HBO-Communicatiediploma die bereid is zowel adviserende als uitvoerende taken op zich te nemen. Door je ruime ervaring in een soortgelijke functie beweeg jij je gemakkelijk in een politiek bestuurlijke omgeving en weet je je mondeling en schriftelijk moeiteloos correct uit te drukken.

Je laat zien dat je overtuigingskracht hebt en je weet op het juiste moment mee te bewegen. Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht en betrekt de actualiteit op je werk en adviezen.

Je hebt een goede maatschappelijke antenne en je weet wat er speelt in de samenleving. Je bent in staat om de verschillende belangen te zien en te verbinden en bent vanzelfsprekend een klankbord voor collega's en externe partijen.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket in een collegiale en informele werksfeer. Het salaris voor deze boeiende functie is, afhankelijk van je vaardigheden, opleiding en werkervaring.

De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 van de CAR-UWO. Bij een 36-urige werkweek betekent dit een bedrag van maximaal € 4.121,00 (peildatum januari 2017). De gemeente Scherpenzeel hanteert de functiewaarderingssystematiek HR21.

Zoals aangegeven vervang je een collega die tijdelijk een andere rol heeft gekregen binnen een andere organisatie. We kunnen je geen garantie bieden als deze periode voorbij is, maar we zullen zeker kijken of we onze samenwerking kunnen verlengen.

Herken jij je in bovenstaand profiel?

Schriftelijk reageren kun je tot uiterlijk 24 april 2017 via het onderstaande emailadres van de gemeente Scherpenzeel: werkenin@scherpenzeel.nl en onder vermelding van het vacaturenummer: 2017-3_BV.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de heer Jan Willem Berkhof, afdelingshoofd Bedrijfsvoering. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 033- 277 23 24.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.