Uw persoonlijke afvalkalender: AfvalWijzer app

Home > Inwoners > Actualiteiten > Uw persoonlijke afvalkalender: AfvalWijzer app

Uw persoonlijke afvalkalender: AfvalWijzer app

RSS

Wij willen de afvalinzameling zo goed mogelijk organiseren en u hierover informeren. Een handig hulpmiddel dat u sinds kort hierbij kunt gebruiken, is de AfvalWijzer app. Deze app is toegespitst op de afvalinzameling van Scherpenzeel en vanaf nu te downloaden en te gebruiken. Zo weet u altijd wanneer welk afval op uw adres wordt opgehaald. Ook is er veel informatie beschikbaar over het scheiden van afval.

Afvalkalender

U stelt uw adres in en vervolgens ziet u meteen wanneer de containers worden geleegd. In het startscherm ziet u wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn. In het maandoverzicht ziet u de planning voor de rest van de maand. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen de typen afval.

Melding instellen

In de app kunt u ook een melding instellen die u de avond vóór- of op de dag zelf attendeert welk afval op die dag wordt opgehaald. Zo vergeet u nooit meer het juiste afval aan de weg te zetten!

App downloaden

Ongeacht het besturingssysteem van de smartphone kan iedereen de Afvalwijzer installeren. Ook kunt u de Afvalwijzer bekijken op www.mijnafvalwijzer.nl.