Tozo-4: nieuwe aanvraagperiode

Home > Inwoners > Actualiteiten > Tozo-4: nieuwe aanvraagperiode

Tozo-4: nieuwe aanvraagperiode

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die financieel in de knel komen door de coronacrisis. De Tozo is een aanvullende uitkering die uw inkomen aanvult tot het sociaal minimum inkomen. U kunt ook een bedrijfslening aanvragen voor de Tozo.

Tot en met maart 2021 was Tozo-3 van kracht. Vanaf 1 april 2021 wordt de huidige regeling verlengd en kunt u een aanvraag doen voor Tozo-4. De voorwaarden voor Tozo-4 zijn vrijwel identiek aan de voorwaarden van Tozo-3.

Ook als u Tozo-3 al ontvangt, dient u een nieuwe aanvraag in te dienen voor Tozo-4 om voor de periode vanaf 1 april tot en met 30 juni 2021 de uitkering voor levensonderhoud voort te laten zetten.

De gemeente Barneveld voert de Tozo-regeling uit voor inwoners van de gemeente Scherpenzeel. Voor meer informatie en/of het doen van een aanvraag kunt u terecht op de website van de gemeente Barneveld: www.barneveld.nl/tozo