Start rioolrenovatiewerkzaamheden Holevoetlaan en omgeving

Home > Inwoners > Actualiteiten > Start rioolrenovatiewerkzaamheden Holevoetlaan en omgeving

Start rioolrenovatiewerkzaamheden Holevoetlaan en omgeving

In de Holevoetlaan en aanliggende straten vervangt de gemeente de riolering. Dit is tussen de Hovenierslaan en de Burgemeester Roëll-laan en in de zijstraten: Brinkkanterweg, Proeftuin en Het Pella. Het bestaande riool wordt vervangen door een gescheiden rioolstel. Hemelwater op straat komt dan niet bij het ‘ vuile’  water terecht. Na de aanleg van de riolering vervangen we de verharding van de rijbaan en trottoirs.

Wanneer?

De werkzaamheden starten op 14 augustus 2017 en zijn gepland tot half april 2018. Om de overlast te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd.

Bereikbaarheid

Daar waar op dat moment de werkzaamheden zijn, zijn de woningen beperkt of niet met een auto bereikbaar. De woningen zijn altijd wel goed en veilig bereikbaar, ook voor minder validen.

Bewonersinformatie

Ruim vóór de start van elke fase informeert de aannemer de betreffende bewoners. Ter plaatse en in de omgeving worden verkeersmaatregelen en omleidingen ingesteld.

Vragen?

Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden neemt u contact op met de heren T. Pradhan,  B. Bonhoff of G. Kamps van de gemeente Scherpenzeel.