Scherpenzeel rouwt

Home > Inwoners > Actualiteiten > Scherpenzeel rouwt

Scherpenzeel rouwt

RSS
Dit item is verlopen op 19-08-2019.

Inmiddels is iedereen op de hoogte van het vreselijke ongeluk dat zondag 28 juli jl. de familie Van Deelen heeft getroffen. Onze gedachten zijn bij dit gezin en de naasten. Op onze facebook pagina zijn inmiddels vele hartverwarmende steunbetuigingen geuit. Steun vanuit de gemeenschap is een groot goed. Het is ontroerend en bemoedigend om te zien hoe de Scherpenzeelse gemeenschap er voor elkaar is.

Situatie

Simone Beijer Uitvaartzorg heeft namens de familie laten weten wat de huidige situatie (bij schrijven) is van het gezin: “Vader en het dochtertje van 4 jaar, Theo en Yara van Deelen zijn tijdens het ongeluk in Duitsland omgekomen. In de auto zat het hele gezin, waaronder ook dochter Sanne van 12 en zoon Jordy van 11 jaar oud. Hun moeder Manon zat achter het stuur.
Inmiddels is bekend geworden dat Manon is getroffen door een herseninfarct tijdens het rijden op de snelweg. Dit en de verwondingen door het ongeval hebben ervoor gezorgd dat haar situatie heel kritiek is geweest. Momenteel is de situatie nog steeds zorgelijk, maar wel stabiel. Dochter Sanne is geopereerd en inmiddels buiten levensgevaar. Zoontje Jordy is lichamelijk nagenoeg niet verwond en wordt momenteel goed opgevangen door familie.”

Steun betuigen

Voor alle inwoners die de online berichtgeving niet (kunnen) volgen, geven wij in dit bericht informatie over hoe u het gezin en de naasten uw steunbetuiging kunt overbrengen. Dit kan door het tekenen van het online condoleanceregister via www.uitvaartzorgsimonebeijer.nl. Wie liever een persoonlijke kaart stuurt kan dit doen naar: Familie van Deelen, p/a Simone Beijer Uitvaartzorg, Tureluurweide 38, 3927 SH Renswoude.

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 9 augustus om 10.00 uur in De Breehoek. Vanuit de Breehoek zal er ±11.00 uur een stille tocht richting de begraafplaats worden gelopen. Er zal geen persoonlijk condoleancemoment komen.

Ik wens de familie en naasten, maar ook de hele samenleving, veel sterkte toe deze week, tijdens de uitvaart en erna in de verwerking van ieders verdriet.

Locoburgemeester,
Henny van Dijk- van Ommering