Reinigen en inspecteren riolering

Home > Inwoners > Actualiteiten > Reinigen en inspecteren riolering

Reinigen en inspecteren riolering

RSS
Dit item is verlopen op 01-12-2018.

In de periode van 29 oktober tot en met 30 november 2018 wordt de riolering gereinigd en geïnspecteerd door firma Teeuwissen. Het betreft Oosteinde, Groeperlaan, Akkerwindelaan, Ringbaan, Boslaan en Doornboomspark, inclusief alle tussenliggende straten. Vanwege de duur van de werkzaamheden kan er niet aangegeven worden wanneer precies de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Gebruik riolering

Alleen wanneer de reinigingsauto bij uw woning is, verzoeken wij u tijdelijk geen gebruik te maken van de riolering (toilet, wasmachine, wastafels, etc.) Daarbuiten kunt u normaal gebruik maken van de riolering.

Voorzorgsmaatregelen

U kunt het beste tijdens de werkzaamheden de toiletpot gesloten te houden met het deksel. Dit in verband met het eventueel opspatten van rioolwater.

Na het reinigen

Ruikt u na het reinigen van de riolering een rioollucht in de woning, dan kunt u het beste een beetje water door de afvoer(en) laten stromen. Hierdoor vult de sifon (zwanenhals) zich met water en kan de rioollucht niet meer in uw woning komen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de civieltechnisch medewerker de heer P. Bolderman op telefoonnummer (033) 277 23 24.