Reinigen en inspecteren riolering

Home > Inwoners > Actualiteiten > Reinigen en inspecteren riolering

Reinigen en inspecteren riolering

RSS
Dit item is verlopen op 13-11-2017.

In alle straten aan de Voorposten tot en met de Holleweg en Industrielaan, Het Zwarte Land, Glashorst en het plan Nieuw Willaer wordt binnenkort de riolering gereinigd en geïnspecteerd. De werkzaamheden zijn in de periode van 4 oktober tot en met 11 november 2017. Firma Teeuwissen is de uitvoerder. We kunnen niet precies aangegeven wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Gebruik riolering tijdens het reinigen

Alleen wanneer de reinigingsauto bij uw woning is, verzoeken wij u geen gebruik te maken van toilet, wasmachine en wastafels. Verder kunt u normaal gebruik maken van de riolering.

Voorzorgsmaatregelen

Wij raden u aan gedurende de werkzaamheden de toiletpot gesloten te houden met het deksel. Dit vanwege het eventueel opspatten van rioolwater.

Na het reinigen

Ruikt u na het reinigen van de riolering een rioollucht in de woning? Dan kunt u het beste een beetje water door de afvoer(en) laten stromen. Hierdoor vult de sifon (zwanenhals) zich met water en kan de rioollucht niet meer in uw woning komen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de civieltechnisch medewerker de heer P. Bolderman van gemeente Scherpenzeel via (033) 277 23 24.