Overheid.nl

Home > Inwoners > Actualiteiten > Overheid.nl

Overheid.nl

Wilt u volledig op de hoogte blijven van plannen in uw buurt of in de hele gemeente? Dat kan digitaal via verschillende manieren: aanmelden bij de e-mailservice op http://www.overuwbuurt.oveheid.nl of de app Over Uw Buurt downloaden.

Verkeersbesluiten, omgevingsvergunningen voor bouwen, slopen, kappen van bomen, evenementenvergunningen, bouwplannen, bestemmingsplannen en voorbereidingsbesluiten. Allemaal plannen en besluiten die invloed kunnen hebben op uw leefomgeving. Niet alle plannen worden gepubliceerd op de gemeentelijke pagina in de Scherpenzeelse Krant. Het betreft namelijk zoveel berichten, dat dat niet mogelijk is.

Na invullen van postcode en huisnummer is er keuze uit verschillende plannen, vergunningen en besluiten. Voor alles kiezen kan ook. Daarna kan de omtrek van de wijk worden ingevoerd: in welke straal vanuit de woning gezien wilt u berichten ontvangen. Ook de hele gemeente Scherpenzeel is mogelijk.

Liever via een app de berichten ontvangen? De app Over Uw Buurt is te vinden in de App Store en Google Play. Ook hierbij is de mogelijkheid om hele gebieden te selecteren zodat u in één oogopslag ziet wat er speelt in uw postcodegebied, gemeente, waterschap of provincie.