Overhandiging eerste exemplaar Het Vallei en Eempad

Home > Inwoners > Actualiteiten > Overhandiging eerste exemplaar Het Vallei en Eempad

Overhandiging eerste exemplaar Het Vallei en Eempad

RSS
Dit item is verlopen op 25-05-2020.

Rasverteller en wandelfanaat Fokko Bosker ‘overhandigede’ onlangs zijn nieuwste wandelgids Het Vallei en Eempad aan directeur Gastvrije Randmeren Rita Braam in de polder Arkemheen. Ook lopen er routes door gemeente Scherpenzeel.

In Het Vallei en Eempad trekt Fokko Bosker zijn stoute loopschoenen weer aan, en is dit keer op ontdekkingstocht in het midden van het land. In de prachtige Gelderse Vallei en de open Eempolders raakte hij bevangen door het wonderschone landschap; het kostte dan ook geen moeite om schitterende wandelingen te beschrijven met veel informatie over natuur en cultuur.

De beboste flanken van Veluwe en Utrechtse Heuvelrug met hun hoogten, de stroomdalen, de weiden, monumentale steden en dorpen, het coulisselandschap, moerassen, landgoederen en heide en zandverstuivingen. Het Vallei en Eempad knoopt al deze parels aan elkaar via 400 kilometer onverharde paden, landwegen en lanen.

Fokko Bosker, Het Vallei- en Eempad, door de Gelderse Vallei naar de monding van de Eem. ISBN 978 90 5615 625 1 | paperback | 240 pagina’s | verkoopprijs € 19,90 | veel illustraties en kaarten. Verkrijgbaar via de boekhandel en via www.noordboek.nl

Rita Braam, directeur van de gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren krijgt het eerste exemplaar van Het Vallei en Eempad van schrijver Fokko Bosker. Vanwege de voorschriften t.a.v. het coronavirus vond de overhandiging plaats met een schepnet. Foto: lekkernijkerk.nl.