Opruimdag tegen zwerfafval

Home > Inwoners > Actualiteiten > Opruimdag tegen zwerfafval

Opruimdag tegen zwerfafval

Zwerfvuil ophalen in je eigen buurt, dat kan in Scherpenzeel in het kader van de World Clean Up Day op woensdag 16 september.

Deze opruimdag wordt gehouden door JOS (Jongeren Ontwikkeling Scherpenzeel) en is één van de uitdagingen (challenges) die in september plaatsvinden. Iedere week een nieuwe uitdaging voor jong en oud. Doe mee, daag anderen uit, deel je challenge, win leuke prijsjes en heb vooral veel plezier.

Wil je meedoen met het opruimen van zwerfafval? En hoef je niet per se mee te doen met de challenge op 16 september? Iedereen kan vanaf nu gratis opruimsetjes (hesjes, grijpers, zakken etc.) afhalen bij de balie in het gemeentehuis.

Het verzamelde afval kunnen de deelnemers in de speciale zakken weer afgeven bij het gemeentehuis. Dan hoeft het niet in de eigen grijze kliko.