Oproep inleveren betalingsbewijzen muziekonderwijs seizoen 2017-2018

Home > Inwoners > Actualiteiten > Oproep inleveren betalingsbewijzen muziekonderwijs seizoen 2017-2018

Oproep inleveren betalingsbewijzen muziekonderwijs seizoen 2017-2018

Degenen die een beschikking ontvingen voor een subsidiebijdrage voor het seizoen muziekonderwijs 2017-2018, moeten het betalingsbewijs zo spoedig mogelijk (vóór 1 juli 2018) indienen bij de gemeente, t.a.v. het secretariaat. Dit bewijs is een kwitantie van de particuliere muziekdocent waaruit duidelijk blijkt: het bedrag dat betaald is, de naam van de leerling en dat de lessen ook gevolgd zijn. De betalingsbewijzen van leerlingen die dit seizoen lessen gevolgd hebben bij SMS of Caecilia ontvangt de gemeente via de muziekschool en Caecilia. Die leerlingen hoeven dus niets op te sturen naar de gemeente.

Hoe eerder de betalingsbewijzen binnen zijn, hoe eerder de betalingen afgehandeld kunnen worden.

Lever uw betalingsbewijs in vóór 1 juli 2018. Anders nemen wij deze niet meer in behandeling. Uw recht op subsidie vervalt dan.