Oproep inleveren betalingsbewijzen muziekonderwijs seizoen 2016-2017

Home > Inwoners > Actualiteiten > Oproep inleveren betalingsbewijzen muziekonderwijs seizoen 2016-2017

Oproep inleveren betalingsbewijzen muziekonderwijs seizoen 2016-2017

Degenen die een beschikking ontvingen voor een subsidiebijdrage voor het seizoen muziekonderwijs 2016-2017, dienen het betalingsbewijs zo spoedig mogelijk (vóór 1 juli 2017) in te dienen bij de gemeente, t.a.v. het secretariaat. Dit bewijs betreft een kwitantie van de particuliere muziekdocent waaruit duidelijk blijkt: het bedrag dat betaald is, de naam van de leerling en dat de lessen ook gevolgd zijn. De betalingsbewijzen van leerlingen die dit seizoen lessen gevolgd hebben bij SMS of Caecilia ontvangt de gemeente via de muziekschool en Caecilia. Die leerlingen hoeven dus niets op te sturen naar de gemeente.

Hoe eerder de betalingsbewijzen binnen zijn, hoe eerder de betalingen afgehandeld kunnen worden.

Betalingsbewijzen die op of na 1 juli 2017 worden ingeleverd, nemen wij niet meer in behandeling. Uw recht op subsidie vervalt dan.