Opiniërende ronde Zienswijze Herindelingsontwerp

Home > Inwoners > Actualiteiten > Opiniërende ronde Zienswijze Herindelingsontwerp

Opiniërende ronde Zienswijze Herindelingsontwerp

In een digitale vergadering spreken maandag 12 april vanaf 20.00 uur de fracties over de zienswijze Herindelingsontwerp gemeente Barneveld – gemeente Scherpenzeel.

Op 21 april a.s. neemt de gemeenteraad een besluit over dit onderwerp en op 26 april moet de mening (zienswijze) van de gemeenteraad kenbaar zijn gemaakt aan Gedeputeerde Staten (GS).

Vergadering volgen

De vergadering is live te volgen via de website van de gemeente Scherpenzeel (www.scherpenzeel.nl). Via de vergaderkalender kunt u in de kalender kiezen voor de juiste vergadering. U kunt hier de vergadering starten en de stukken raadplegen. Terugkijken van de vergadering kan via ‘vergadering terugkijken’.

Inspreken tijdens een opinieronde?

Tijdens deze opinieronde bestaat de mogelijkheid voor inwoners en organisaties om hun mening te laten horen. Deze vergadering vindt als gevolg van (de maatregelen rond) Corona digitaal plaats zodat wordt overgegaan tot "schriftelijk" spreekrecht.

Uw schriftelijke bijdrage dient u minimaal 24 uur voor aanvang van de vergadering onder vermelding van het onderwerp en voorzien van uw naam en adres, te mailen naar de griffie@scherpenzeel.nl