Ondernemersontbijt over De Groeiversneller

Home > Inwoners > Actualiteiten > Ondernemersontbijt over De Groeiversneller

Ondernemersontbijt over De Groeiversneller

Dit item is verlopen op 27-05-2019.

Ondernemers uit Scherpenzeel kregen maandag 13 mei tijdens een ontbijt op Huize Scherpenzeel uitleg over De Groeiversneller. De Groeiversneller van de Provincie Gelderland en Oost NL is een instrument dat kan helpen met bedrijfsgroei in het MKB. De Groeiversneller ondersteunt ondernemers met het vinden en verkrijgen van de juiste kennis en financiering om te kunnen groeien.

De Scherpenzeelse ondernemer Pieter Habermehl van Twin Signing vertelde over zijn ervaring met De Groeiversneller. De aanwezigen konden daarna speeddaten met burgemeester Harry de Vries, wethouder Ad van Es en Linze Rijswijk van Oost NL. De afgelopen twee jaar zijn bijna 1000 ondernemers via De Groeiversneller geholpen, Rijswijk gaf aan te hopen dat met de aanmeldingen van Scherpenzeelse MKB' ers dit mooie aantal gehaald gaat worden.

Ook interesse in bedrijfsgroei via De Groeiversneller? Doe dan de quickscan via https://oostnl.nl/nl/de-groeiversneller-quickscan