Nieuwe regels rondom het zwembad

Home > Inwoners > Actualiteiten > Nieuwe regels rondom het zwembad

Nieuwe regels rondom het zwembad

De burgemeester heeft besloten om de regels rondom zwembad ’t Willaer te versoepelen. Ook 13 tot 18-jarigen mogen nu vrij zwemmen. Zij waren eerst alleen welkom voor banen zwemmen. Op de ligweiden blijft het houden van afstand verplicht.

Burgemeester De Vries: “Ik heb, mede met het oog op de hoge temperatuur en de verwachting dat per 1 juli opnieuw de regels worden opgerekt, toestemming gegeven om ook recreatief zwemmen voor deze groep toe te staan. Het zwembad houdt zelf in de gaten dat het niet te druk wordt en dat vertrouwen heb ik zeker in dit bestuur.”

De huidige regels zijn nu:

• Vrij zwemmen voor 8 tot 18-jarigen van maandag t/m vrijdag 14.30 tot 17.30 uur, zaterdag en zondag 14.00 tot 16.30 uur.
  • Banen zwemmen vanaf 13 jaar van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 10 uur en 18.00 tot 19.30 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 13.30 uur.