Nieuwe bereikbaarheid sociaal team

Home > Inwoners > Actualiteiten > Nieuwe bereikbaarheid sociaal team

Nieuwe bereikbaarheid sociaal team

Vanaf 2 juni werkt het sociaal team van de gemeente Scherpenzeel met één telefoonnummer. Dat betekent dat we hulpvragen voor Jeugd, Wmo, Participatiewet en Schuldhulpverlening beter in samenhang kunnen oppakken. Een medewerker van het sociaal team kijkt samen met u naar uw hulpvraag en wat u nodig heeft om de vraag op te lossen. We kijken naar uw eigen mogelijkheden, de rol van uw netwerk en andere organisaties die u kunnen helpen. Op deze manier zorgen we ervoor dat u snel de juiste ondersteuning krijgt bij uw hulpvraag. Als u al een contactpersoon heeft bij het sociaal team neemt u rechtstreeks contact op met uw consulent. Heeft u nog geen contactpersoon bij de gemeente? Neem dan op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur contact op met het sociaal team via (033) 277 23 24. U kiest daarna in het keuzemenu optie 1 voor het Sociaal Domein. Het sociaal team is ook per e-mail te bereiken via sociaalteam@scherpenzeel.nl.

Daarnaast wijzen we u ook op de Sociale Wegwijzer. Via eenvoudige zoekvragen komt u terecht bij organisaties of activiteiten die mogelijk iets te bieden hebben over uw vraag. Zo wordt u wegwijs in het grote aanbod. U kunt de Sociale Wegwijzer Scherpenzeel online raadplegen via www.socialewegwijzerscherpenzeel.nl.