Nieuw: www.socialewegwijzerscherpenzeel.nl

Home > Inwoners > Actualiteiten > Nieuw: www.socialewegwijzerscherpenzeel.nl

Nieuw: www.socialewegwijzerscherpenzeel.nl

Het sociaal domein gaat over een heleboel dingen. Het is makkelijk daar de weg in kwijt te raken. Daarom is de Sociale Wegwijzer Scherpenzeel gemaakt. De Sociale Wegwijzer helpt u om zelf een antwoord te vinden op uw (hulp)vraag. Via eenvoudige zoekvragen komt u als het goed is terecht bij organisaties of activiteiten die iets bieden op het gebied van uw vraag. Zo wordt u wegwijs in het grote aanbod. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met de gemeente als u er niet uitkomt, of er geen passende oplossing naar voren komt. Op de nieuwjaarsbijeenkomst (6 januari 2020) is de digitale Sociale Wegwijzer Scherpenzeel officieel gelanceerd. U kunt de Sociale Wegwijzer Scherpenzeel online raadplegen via www.socialewegwijzerscherpenzeel.nl. In de gemeentegids vindt u ook meer informatie over de nieuwe sociale wegwijzer en meer uitleg over het sociale domein.