Nationale Duurzame Huizen Route – online

Home > Inwoners > Actualiteiten > Nationale Duurzame Huizen Route – online

Nationale Duurzame Huizen Route – online

RSS

Veel Nederlanders willen aan de slag met het verduurzamen van hun huis. Om hen op weg te helpen, organiseert De Nationale Duurzame Huizen Route online thematours. Inwoners kunnen zich inschrijven voor een videogesprek met een huiseigenaar die al ervaring heeft met bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp, zonnepanelen of kleine energiebesparende maatregelen.

Kijkje achter de schermen bij verduurzamen

Als je overweegt, om je huis duurzamer te maken, kan dat allerlei vragen oproepen. Bijvoorbeeld: Hoe pak je dat het beste aan? Hoe hou je het betaalbaar? Welke manier past bij mij? Daarom geven veertig ervaren huiseigenaren een kijkje achter de schermen. In één uur tijd nemen zij geïnteresseerden mee in hun proces, de financiering en drempels om te overbruggen.

Schrijf je in voor een online thematour

Ben je benieuwd wat jij kunt doen? Schrijf je dan gratis in voor één van de online thematours. De onderwerpen lopen uiteen van stap-voor-stap verduurzamen tot helemaal isoleren. Maar je kunt ook meer te weten komen over het bouwen van een tiny house of een passiefhuis. Een compleet overzicht van alle videogesprekken is te vinden op duurzamehuizenroute.nl/thematours.