Naam nieuwe woonwijk, stem op de vijf varianten

Home > Inwoners > Actualiteiten > Naam nieuwe woonwijk, stem op de vijf varianten

Naam nieuwe woonwijk, stem op de vijf varianten

Dit item is verlopen op 02-06-2020.

De vraag naar woningen in Scherpenzeel blijft ook in de toekomst actueel. Daarom gaat de gemeente starten met de voorbereiding van het bouwen van een nieuwe woonwijk tussen de Koepellaan en de Nieuwstraat. Graag wil de gemeente samen met inwoners op zoek naar een naam voor deze toekomstige wijk. Op een oproep op de gemeentepagina in de Scherpenzeelse Krant en op sociale media om mee te denken, zijn 40 reacties gekomen. Ook Oud Scherpenzeel heeft een suggestie gedaan.

Het ‘kernteam bouwen en wonen’ van de gemeente heeft vijf geschikte namen geselecteerd. Geef uw keuze door via de poll op onze website. Zo komen we samen tot een definitieve naam van de toekomstige woonwijk:

• Suydervoort
  • Geitenbeek
  • Het Voort
  • De Nieuwe Koepel
  • Valleituin

Uw stem doorgeven kan tot en met 31 mei.