Medipoint blijft leverancier van Wmo-hulpmiddelen

Home > Inwoners > Actualiteiten > Medipoint blijft leverancier van Wmo-hulpmiddelen

Medipoint blijft leverancier van Wmo-hulpmiddelen

Gemeente Scherpenzeel behoudt haar huidige leverancier van Wmo-hulpmiddelen. Medipoint blijft de dienstverlening van Wmo-hulpmiddelen voor inwoners verzorgen. Bij Wmo-hulpmiddelen kunt u denken aan rolstoelen en scootmobielen. Het nieuwe contract is ingegaan per 1 januari 2020.

De gemeente heeft een Europese aanbesteding doorlopen om de Wmo-hulpmiddelen en bijbehorende dienstverlening voor de komende jaren te kopen. Medipoint is als opdrachtnemer uit de bus gekomen. Hierbij is rekening gehouden met de prijs en vooral de kwaliteit.

Geen veranderingen

Inwoners die al een hulpmiddel hebben blijven deze hulpmiddelen gewoon behouden. Aangezien Medipoint vanuit haar vestiging in Arnhem al leverancier was in de gemeente blijven de contactgegevens voor bijvoorbeeld reparatie-aanvragen gelijk.

Medipoint

Medipoint biedt naast Wmo-hulpmiddelen een breed aanbod van hulpmiddelen, die men kan lenen, huren of kopen.
Kijk voor meer informatie op
www.medipoint.nl of bel 0318 – 757 942