Laatste raadsvergadering 13 maart 2018

Home > Inwoners > Actualiteiten > Laatste raadsvergadering 13 maart 2018

Laatste raadsvergadering 13 maart 2018

Dit item is verlopen op 15-03-2018.

Op 13 maart a.s. vindt de laatste reguliere raadsvergadering voor de verkiezingen plaats. De raadsleden gaan met elkaar in debat om te komen tot een besluit over onder meer, het in stand houden van de toren van de Nederlands Hervormde kerk, het aanwijzen van de Lokale Omroep Midden Nederland (voorheen Midland) en de huisvesting van de gemeentelijke organisatie. Dit laatste betreft zowel aanpassingen aan de huidige locatie Buitenplaats en de Villa, maar ook het beschikbaar stellen van een budget om de toekomstige huisvesting van de gemeente te onderzoeken.

• Locatie: Kulturhus De Breehoek, aanvang 20.00 uur

Voor de volledige agenda’s met bijbehorende stukken verwijzen wij u naar onze website: www.scherpenzeel.nl/bestuur. De genoemde tijden voor de onderwerpen zijn indicatief.

De vergaderingen zijn openbaar en de koffie staat klaar!