JOS nieuws

Home > Inwoners > Actualiteiten > JOS nieuws

JOS nieuws

RSS
Dit item is verlopen op 27-08-2021.

Ook dit jaar heeft het JOS team weer een leuk en gevarieerd programma bedacht voor de basisschool kinderen in de vakantiespelweek van 23 tot en met
26 augustus.

In samenwerking met gymnastiekvereniging Doto wordt er op maandagochtend 23 augustus freerunning aangeboden. De fietscross fanaten kunnen op dinsdagochtend 24 augustus op het bikepark deelnemen aan diverse fietscrossclinics.

Altijd al kennis willen maken met karate? Karate Do International geeft op woensdag 25 augustus in de eigen Dojo verschillende karatelessen. Tijdens deze pedagogisch verantwoorde lessen staat het plezier voorop en biedt het uitdaging op gebied van zelfvertrouwen en weerbaarheid.

De onderbouw leerlingen sluiten de week op donderdag 26 augustus in de Breehoek af met dansen op muziek.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op via de website www.sjorssportief.nl. Alle activiteiten zijn gratis en worden laagdrempelig aangeboden zodat iedereen mee kan doen.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met het JOS team via jos@scherpenzeel.nl.

Jongerenactiviteit 24 augustus

Het jongerenwerk organiseert voor de jongeren op dinsdagmiddag het spannende spel ‘ de kluis’. Tijdens deze gave activiteit krijgt elk team een eigen taak. Je kunt je voor het bekende spel van ‘StuckTV’ opgeven via avdv@jeugd-punt.nl.