Inwonersavond over toekomst van Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Inwonersavond over toekomst van Scherpenzeel

Inwonersavond over toekomst van Scherpenzeel

Aankomende donderdagavond zijn alle inwoners van Scherpenzeel welkom in de Breehoek om te praten over de toekomst van onze gemeente. Zelfstandig blijven of herindelen met Barneveld: deze keuze moet de gemeenteraad binnenkort maken. Een lastig dilemma waarbij de meningen van de inwoners erg belangrijk zijn!
Om zoveel mogelijk inwoners te betrekken, heeft de gemeente zaterdag een uitnodiging verstuurd naar alle adressen in Scherpenzeel.

Deze week is ook een flyer verspreid waarbij de indruk wordt gewekt dat ook hierbij de afzender gemeente Scherpenzeel is. Dit is echter niet het geval en het logo van de gemeente wordt ten onrechte gebruikt.

Het college van B&W neemt nadrukkelijk afstand van deze flyer. “Natuurlijk is het aan iedere politieke partij om een eigen mening of visie te hebben op de toekomst van Scherpenzeel. Dit mag zeker uitgedragen worden, maar wel onder eigen naam en niet onder de noemer van de gemeente. Ook wordt de suggesties gewekt, dat de beslissing al genomen is. Dat is zeker niet het geval. Hierbij willen we nogmaals iedereen oproepen, om donderdag naar het inwonersgesprek in de Breehoek te komen. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Welkom!”