Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan

Home > Inwoners > Actualiteiten > Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan

Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan

RSS
Dit item is verlopen op 07-12-2018.

Op dinsdagavond 4 december 2018 wordt er een inloopavond gehouden over het voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan.

Het voorontwerpbestemmingsplan Boslaan-Ringbaan ligt nog tot en met 27 december 2018 voor iedereen ter inzage. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 20 levensloopbestendige vrije sector huurwoningen mogelijk in het gebied ten zuiden van de Ringbaan, tussen de Boslaan en basisschool Korenmaat. In dit gebied worden ook de nodige groen-, water- en verkeersvoorzieningen voor de woningen aangelegd.

Onlangs is voor deze ontwikkeling de overeenkomst door wethouder Tonnis van Dijk en initiatiefnemer de heer Van der Heide ondertekend. “De realisatie van deze levensloopbestendige woningen voorziet in de toenemende behoefte aan flexibel wonen passend bij de levensfase van dat moment. De dorpse en landelijke opzet en uitstraling van deze ontwikkeling sluiten daarbij naadloos aan op de kwaliteit die in de aangrenzende nieuwbouwwijk Akkerwinde wordt nagestreefd”, aldus wethouder Van Dijk.

Het is mogelijk om tijdens een inloopavond het bestemmingsplan en de verkaveling en sfeerbeelden van de woningen te komen bekijken. Vertegenwoordigers van de gemeente en de projectontwikkelaar zijn aanwezig om een toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden. De inloopavond is in Kulturhus De Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. U bent tussen 19.30 en 21.00 uur van harte welkom.