Inloopavond voorontwerp-bestemmingsplan De Maatjeshof

Home > Inwoners > Actualiteiten > Inloopavond voorontwerp-bestemmingsplan De Maatjeshof

Inloopavond voorontwerp-bestemmingsplan De Maatjeshof

Op dinsdag 21 mei 2019 organiseert de gemeente Scherpenzeel een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan ‘De Maatjeshof’.  Dit plan gaat over de bouw van 14 levensloopbestendige woningen op de locatie van de voormalige basisschool ‘De Maatjes’ aan de Walstrolaan. U bent van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom in de Breehoek (Marktstraat 59, Scherpenzeel).

Tijdens deze avond kunt u zich laten informeren over het plan. Ook krijgt u een beeld hoe de woningbouwlocatie eruit zal komen te zien. U kunt stukken inzien en vragen stellen aan de aanwezige ambtenaren. Daarnaast zijn ook vertegenwoordigers van de vereniging ‘CPO De Maatjeshof’ aanwezig om hun woningbouwplan toe te lichten.

Mocht u nog vragen hebben over deze inloopavond, dan kunt u contact opnemen met de gemeentelijk projectleider, de heer Roger Raat-Reitsma. Roger is bereikbaar via telefoonnummer (033) 277 23 24.