Informatiemarkt en Rondetafelgesprekken Jeugd, Welzijn en Zorg

Home > Inwoners > Actualiteiten > Informatiemarkt en Rondetafelgesprekken Jeugd, Welzijn en Zorg

Informatiemarkt en Rondetafelgesprekken Jeugd, Welzijn en Zorg

Dit item is verlopen op 24-06-2018.

De gemeente Scherpenzeel organiseert een boeiende bijeenkomst  voor inwoners over de thema’s Jeugd, Welzijn en Zorg.

Deze vindt plaats op zaterdag 23 juni van 10.00 tot 12.30 uur in Kulturhus De Breehoek.

Doel is om geïnteresseerde inwoners te informeren over de verschillende voorzieningen en organisaties in Scherpenzeel. Hiervoor is een informatiemarkt ingericht waar organisaties en vrijwilligersinitiatieven zich presenteren.

Ook zijn er Rondetafelgesprekken met inwoners, professionals en andere betrokkenen over actuele onderwerpen in het Sociaal Domein. Via kortlopende discussies wil de gemeente informatie en ideeën ophalen bij de deelnemers voor het nieuwe beleidsplan Sociaal Domein. Dit plan wordt in 2018 samengesteld door de gemeente.

Meer informatie: mevrouw B. (Berdien) Bruining, Beleidsmedewerker Sociaal Domein, B.Bruining@Scherpenzeel.nl of telefonisch via (033) 277 23 24.