Informatiebijeenkomst over ondermijning in Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Informatiebijeenkomst over ondermijning in Scherpenzeel

Informatiebijeenkomst over ondermijning in Scherpenzeel

Dit item is verlopen op 15-02-2019.

De gemeente Scherpenzeel, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseren donderdag 14 februari 2019 een informatiebijeenkomst over ondermijning. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Steeds vaker proberen criminelen naar de ‘bovenwereld’ te komen en gebruik te maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen, buitengebied en ondernemers hen biedt. Want criminelen hebben nu eenmaal ondernemers nodig om aan spullen te komen. Vaak gebeurt dit onbewust.

Tijdens de informatiebijeenkomst maken we het ‘onzichtbare zichtbaar’, om zo de georganiseerde criminaliteit tegen te gaan.

De gratis informatiebijeenkomst wordt gehouden in Boschzicht Scherpenzeel aan de Burg. Royaardslaan 4 en begint om 18.00 uur met een broodjesbuffet. Daarna is er een welkom door burgemeester H.H. de Vries en volgens presentaties (ook van ervaringsdeskundigen) over ondermijning en georganiseerde criminaliteit. U kunt zich voor deze informatiebijeenkomst tot en met 12 februari 2019 aanmelden door een mail te sturen naar b.rebel@scherpenzeel.nl.