Het is Heerlijk in Scherpenzeel

Home > Inwoners > Actualiteiten > Het is Heerlijk in Scherpenzeel

Het is Heerlijk in Scherpenzeel

Het is heerlijk wonen, werken en vertoeven in Scherpenzeel. De  website Heerlijk Scherpenzeel maakt dit op een aantrekkelijke manier duidelijk. Laat je verrassen en neem een kijkje. Zelf de agenda aanvullen met evenementen mag ook.

Toeristen vinden op deze site leuke ideeën voor een dagje uit in Scherpenzeel. De horeca wordt gepresenteerd en ook sportieve activiteiten komen aan bod. De gemeente Scherpenzeel wil met deze campagne laten zien dat onze gemeente voor zowel de inwoners als toeristen en ondernemers aantrekkelijk is.

De agenda op de website bevat een overzicht van de komende activiteiten in Scherpenzeel. Deze agenda mag mede gevuld worden door organisaties en verenigingen. Een agenda-item aanmelden is gratis. Het evenement mag niet besloten zijn. Graag de gegevens voor de agenda aanleveren met een foto of logo.

Heerlijk Scherpenzeel is vinden op www.heerlijkscherpenzeel.nlwww.facebook.com/heerlijkscherpenzeel en www.instagram.com/heerlijkscherpenzeel.