Heerlijk Scherpenzeel aanwezig op Kerstmarkt

Home > Inwoners > Actualiteiten > Heerlijk Scherpenzeel aanwezig op Kerstmarkt

Heerlijk Scherpenzeel aanwezig op Kerstmarkt

RSS
Dit item is verlopen op 17-12-2018.

Gratis chocolademelk & Kleurplatenwedstrijd

Het promotieteam van de promotiecampagne Heerlijk Scherpenzeel is vrijdag 14 december 2018 aanwezig op de Kerstmarkt in het centrum van Scherpenzeel. In de kraam kunnen kinderen hun kleurplaat (die deze week overal in Scherpenzeel wordt verspreid) inleveren en is er voor iedereen warme chocolademelk.
De gemeente Scherpenzeel is enkele jaren geleden gestart met de promotiecampagne om bezoekers, bewoners en bedrijven te vertellen hoe leuk het is om het dorp in de Gelderse Vallei te bezoeken, er te wonen of te werken of je hier te vestigen.

Wat vindt ú Heerlijk aan Scherpenzeel?

Het promotieteam van de promotiecampagne Heerlijk Scherpenzeel is met een kraam aanwezig op de Kerstmarkt die op vrijdag 14 december 2018 van 17.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in het centrum van Scherpenzeel. Wat kunt u bij de kraam doen?

  • Alle inwoners ontvangen binnenkort een kleurplaat en kerstkaart. Kinderen kunnen hun ingekleurde kaart bij de kraam van Heerlijk Scherpenzeel inleveren in de speciale Huize Scherpenzeel-doos. Volwassenen kunnen de kerstkaart versturen en op die manier anderen laten weten hoe Heerlijk het in Scherpenzeel is.
  • Voor iedereen is er warme chocolademelk in een speciale Heerlijk Scherpenzeel-beker.
  • In de kraam van Heerlijk Scherpenzeel is de gratis Historische Wandeling door Scherpenzeel verkrijgbaar. De wandeling werd recent gepresenteerd als coproductie van de Vereniging Oud Scherpenzeel en Heerlijk Scherpenzeel en aangeboden aan wethouder Ad van Es.
  • Vul op één van de twee Heerlijk Scherpenzeel-banners in waarom u of jij het zo Heerlijk vindt in Scherpenzeel. Er zijn gekleurde stiften aanwezig om door middel van een werkwoord aan te geven wat u of jij zo fijn vindt aan Scherpenzeel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat er in Scherpenzeel is te doen en te beleven? Kijk dan op www.heerlijkscherpenzeel.nl. Organiseert u zélf een leuke activiteit of een (bijzonder) evenement? Meld het aan via de website van Heerlijk Scherpenzeel.